УЕФА назначи вчера шведа Глен Ниберг за главен рефер на реванша

...
УЕФА назначи вчера шведа Глен Ниберг за главен рефер на реванша
Коментари Харесай

Швед ще решава съдбата на "Левски" в Лига Европа

УЕФА назначи през вчерашния ден шведа Глен Ниберг за основен рефер на реванша сред " Левски " и АЕК (Ларнака) от II квалификационен кръг за Лига Европа. Мачът е в четвъртък от 19.30 ч. и ще се предава директно по " Диема спорт ". Ниберг до този миг не е свирил мачове на български тимове. Той е разгласен за рефер №1 в Швеция за 2016 година

Задачата на " Левски " за този дуел ще е доста сложна, откакто " сините " изгубиха с 0:3 в Кипър. Освен това те няма да имат поддръжката на почитателите си, защото изтърпяват наказване. Все отново, както и в реванша против " Ружомберок ", на трибуните ще могат да участват, освен това гратис, деца до 14 година - ученици на спортни школи или просто възпитаници. На 10 деца обаче би трябвало да има по един треньор или преподавател, който ще се води техен компаньон и би трябвало да попълни декларация.

" Левски " няма да може да употребява в реванша капитана си Живко Миланов, който получи червен картон на дуела в Кипър. Има обаче и добри новини за треньора Петър Хубчев - новопривлеченият холандец Найджъл Роберта е картотекиран за мача. Болният Ивайло Найденов пък е възобновен от вирусно заболяване, поради което не игра при загубата от АЕК. Той може да се появи още в днешното домакинство против " Ботев " (Пд).

Пловдивчани през вчерашния ден дойдоха в София на лагер за мача. В групата попаднаха Антонио Вутов и Александър Тонев, които лекуваха контузии. Други двама обаче не са подготвени още за игра - Атанас Зехиров и Джонатан Перейра. Освен това треньорът Желко Петрович остави отвън групата Родни Клустър и Антон Карачанаков.

 

ИНВЕСТИЦИИ

Ръководството на " Левски " продължава да влага средства в модернизирането въз основата си. Както е известно, преди дни стартира създаване на два терена за потребностите на детско-юношеската школа. Сега обаче се работи и по придобиване на терена откъм бранш В, където са краткотрайните бунгала. Има концепция там да се построи оздравителен център за потребностите и за първия отбор, и за ДЮШ.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР